Anonymous


AARON MIRABET I IVAN PEINAZO

Anonymous és un terme utilitzat en dos sentits. Com un "meme (Un mem d'Internet és una idea, vídeo o pàgina sorgida i difosa a través de la xarxa, en forma d'enllaços, publicitat o correus electrònics, de manera que adquireix un caràcter viral)" o fenomen d'Internet, representa el concepte de molts usuaris de la comunitat en línia, o la comunitat en línia en si mateixa, actuant anònimament de forma coordinada, generalment cap a un objectiu vagament acordat. 
 
És també una etiqueta adoptada per grups de persones que no pertanyen a cap associació, però que s'uneixen a les protestes i altres accions sota el títol d'Anonymous, que es deriva del mateix mem.
Actualment Anonymous ha fet una amenaça cap a els terroristes islàmics. Encara que no està necessàriament lligat a una única entitat en línia, moltes webs estan fortament lligades amb Anonymous. Això inclou importants imageboards (Tauler d'imatges) com 4chan, Futaba Channel, els seus associats wikis, Encyclopedia Dramatica i una sèrie de fòrums.
 
 
 

Comentaris