La crònica de l'esquiada


Mikaël Serrano

Primer Dia:

El passat 12 de gener de 2016 a les 6 del matí vam sortir de l'institut amb bus per arribar fins a Llívia on teníem l'hotel per quedar-nos a dormir 3 dies. Quan vam arribar, vam deixar les maletes i vam anar directament a Font Romeu a esquiar. Ens van presentar els monitors i ens vam dividir tots en 4 grups. El primer i el segon grup eren els que mai havien esquiat, el tercer dels que van esquiar alguna vegada però no se'n recordaven gaire i el quart grup eren els que sabien esquiar.

Després de esquiar sis hores vam tornar a l'hotel on vam tenir temps lliure i a les 23:00h havíem d'anar a dormir tots o estar a l'habitació sense molestar.

Segon Dia:

Ens despertem a les 8 del matí per estar a les 8:30h al menjador per esmorzar. A les 9 havíem d'estar al bus per anar a Les Angles; vam tardar uns 40 minuts en arribar. Per poder pujar a les pistes havíem de pujar en un ou on i per fer-ho ens havíem de treure els esquís.

Vam esquiar 3 hores i vam anar a menjar al menjador de les pistes. El menjar no li va agradar a gaire gent, no era gaire bo. Després d'esquiar les tres hores que quedaven vam anar a una piscina per banyar-nos mitja hora per relaxar els músculs i relaxar-nos també nosaltres.

Més tard, vam tenir alguna estona lliure i a les 21:00h havíem d'estar tots al menjador per sopar, i després ens deixarien més temps lliure fins les 23:00h.

Tercer Dia:


Ens vam aixecar a la mateixa hora i a les 9:00h estàvem al bus preparats per anar a Masella, no hi havia gaire trajecte així que no vam tardar gaire. Vam fer com els altres dies, 3 hores d'esquiar i a menjar. En el menjador d'allà el menjar era més bo. Després vam tornar a esquiar les tres hores que faltaven. Quan vam acabar vam anar a l'hotel, vam tenir temps lliure i vam anar a sopar i a les 22:00h vam anar a una discoteca fins les 00:00h. La discoteca estava bé i va ser divertit. Vam tornar a l'hotel i vam anar directament tots a la nostra habitació.

Quart Dia:

Ens vam aixecar a les 8:00h i ens vam canviar i vam recollir l'habitació i fer les maletes però anar-nos-en. Les vam deixar a l'hotel i vam anar a esquiar una altra vegada a Font Romeu. Després d'esquiar vam anar a tornar els esquís i ens vam anar a les 16:30h i vam arribar a les 20:00h a Sant Antoni.

                                                              Grup 1
            Foto de tots els grups                          

                                                          Grup 2
                                                          Grup 3
                                                           Grup 4 
                                                        Grup 5


Comentaris