dimecres, 9 de març de 2016

Hummus


AÏDA RODRÍGUEZ I VALENTINA VILLATORO

A continuació us explicarem com fer aquesta recepta de puré, fàcil de fer i ràpid.

TEMPS DE PREPARACIÓ
Aproximadament 10 minuts

INGREDIENTS
- 400gr de cigrons cuits
- 2 cullerades de tahina (pasta de sèsam)
- 2 grans d'all
- Suc de mitja llimona
- 60 grams d'oli d'oliva verge extra
- 3-4 branques de julivert
- 1 cullerada de pebre vermell picant
- Comí en pols
- Pebre negre
- Una mica de sal

ELABORACIÓ

1. Triturem tots els ingredients a mà, amb una batedora o amb un robot de cuina segons la textura que vulguis obtenir.

2. Reservem uns quants cigrons i una mica de julivert per la decoració.

ACOMPANYAMENT

Podem acompanyar aquesta recepta amb pà de pita (pa marroquí), pa normal o amb vegetals frescos tallats en bastonets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir