Monster hunter 4


JOSE MORALES ALEJANDRO BRAVO

Monster Hunter és un joc que va sortir el dia 14 de setembre del 2013 al Japó i al 2014 a Espanya i a Sud-amèrica. El joc consisteix a construir el teu personatge escollint el teus ulls, cara, pentinat etc. Una vegada hagis fet el teu personatge et contracten per caçar animal i monstres estranys, molt perillosos, després de matar-los els pots treure la seva pell i serveixen per fer el següent:

1. Armadures: Poden ser d'artiller o espadatxí pots fer: casc, pitrera, malla i pantaló.
2. Armes: Hi ha molt tipus d'armes per obtenir. Hi ha ballestes i pistoles que són de la classe d'artiller que són: l'arc, la ballesta, la ballesta pesada i la llança pistola.
I la d'espadatxí té: espasa, espasa llarga, un martell, doble espasa, llança, la cornamusa que és com una flauta que et dóna força, resistència, etc. i per últim el Gaive insecte és una vara que controla els insectes.

De monstres, n'hi ha molts però n'hi ha un que és una màquina de matar que és diu Gore Magala. És un drac negre com la nit que quan s'enfada desencadena una força destructiva enorme i després de derrotar-lo revela la seva verdadera forma canviant de pell i és molt més poderós que abans.

El joc és una meravella, hi ha molts més monstres, en el joc però no me'n recordo de tots. La pena és que sigui l'última edició, però a mi m'agrada molt i és molt entretingut.
 

Comentaris