Els alumnes de la UEC anem a Barcelona

OTMEN EL YAZNASNI

El dia 1 de juny, els alumnes de la UEC vam fer una sortida a Barcelona.

Per alguns de nosaltres era la primera vegada que hi anàvem a passejar i ens ha agradat moltíssim. Hi ha molts monuments, com la Sagrada Família, que al final no hi vàrem anar perquè vàrem conèixer unes noies franceses i ens vam quedar xerrant amb elles.

El primer que vam veure sortint de l'Estació del Nord va ser l'Arc de Triomf. Allà hi havia gent que feia espectacles. Després vam anar al Parc de la Ciutadella, i hi vam esmorzar. El que ens va sorprendre més és que a tot arreu feien bombolles gegants.

Des del Parc de la Ciutadella, vam anar fins el Barri del Born, vam visitar el Mercat del Born, on hi ha restes d'una part de la ciutat medieval. Després vàrem anar al Barri Gòtic i vam veure la Basílica de Santa Maria del Mar, el Fossar de les Moreres i vam acabar a la Plaça Sant Jaume, per visitar l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i també la catedral. 
A continuació, vam anar a comprar el dinar a la zona de les rambles, alguns van comprar en el Burger King i jo vaig anar amb l'Elsa a un kebab .

Després vàrem agafar el metro per anar al Parc Güell, allà, hi vàrem dinar i després l'Imma que es professora del nostre Institut ens va fer una visita guiada. Vam tenir una estona lliure fins que vàrem haver de agafar el metro per arribar a l'Estació Del Nord per tornar a casa. Abans però, vam menjar un gelat en el passeig del Arc de Triomf on vam veure un famós, en Simó Barracko que feia B MX.
Ha estat una sortida magnífica!! Esperem tornar-hi! 
Gràcies a les professores de l'institut i de la UEC vam anar a Barcelona.
La Patrícia, l'Elsa i l'Imma amb alguns de nosaltres al Parc Güell

Comentaris