dijous, 13 d’octubre de 2016

Creps de xocolata

PAOLO GHIRARDI i TONI SANCHEZ

A continuació explicarem una nova recepta de creps
(dificultat mitjana)

Ingredients per a dotze creps:
-250 g farina
-300 ml de llet
-oli d'oliva.
-200 g de sucre
-3 ous.
-una miqueta de sal
-xocolata

Materials:
-Bol
-Batedora (manual o elèctrica)
-Paella
-Cullera
-Plats
Si no teniu algun d’aquests materials, en podeu fer servir uns altres.

Per fer les crepes, primer agafarem la farina, el sucre, la llet, els ous i el bol.
Afegirem aquests ingredients i els barrejarem, amb la batedora.
Després de barrejar aquest ingredients afegirem els restants, els tornarem a batre i ara; Començarem a fer les creps! Després de fer les creps les decorarem al nostre gust.

Aquí tenim les creps que vam fer!!

1 comentari:

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir