Polseres Vermelles no s’ha oblidat


LAIA CASANOVAS

Polseres Vermelles és una serie de televisió catalana que s’emetia a TV3. Està creada i escrita per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas. La serie és va començar a grabar l’any 2012. La serie va durar 3 anys.
Va ser grabada a l’ hospital Miramar de Barcelona.

Els actors eren: Alex Moner (Lleó), Igor Szptakowksi (Jordi), Joana Vilapuig (Cristina) Nil Cardoner (Roc), Miquel Iglesias (Ignasi), Marc Valaguer (Toni), Andreu Rifé (Doctor Josep), Marta Angelat (Dra Andrade) i Xicu Masó (Mercero). Aquests són els protagonistes després hi ha els secundaris.

La serie està inspirada en la història que li va passar Albert Espinosa (el que va inventar la sèrie). Albert anava escrivint capítols i guions però ell no ho publicaba enlloc només ho sabia ell. Però un dia va pensar que seria bona idea fer una sèrie amb la seva història i va fer una càsting per dur a terme la seva idea.

En estrenar la primera temporada Albert no s’esperava que gent que tenía malalties de veritat li enviés missatges dient-li que la sèrie els estaba ajudant i Albert va decidir fer una segona temporada. La segona temporada va tenir més èxit encara, pero van decidir que no hi hauria una tercera.

Després d'1 any que la sèrie no s’emetés van tornar a pujar les visualitzacions i els comentaris,i Albert va decidir que hi hauria una tercera temporada d'aquí d’uns 2 anys, quan els actors fossin adults però sería d'uns 7 càpitols per tenir un final maco (la 3a si la fan seria al 2018).

Comentaris