Barcelona, nit d’estiu

CARLA GOU

Pel·lícula
Direcció: Dani de la Orden
Producció: Alberto Aranda, Andreu Buenafuente, Toni Carrizosa, José Corbacho, Kike Maíllo, Bernat Saumell.
Guió: Daniel González, Eric Navarro, Eduard Solà.
Música: Joan Dausà.
Fotografia: Ricard Canyellas.
Muntatge: Albert Gutiérrez, Elena Ruiz.
Productora: El terrat, ICAA, Playtime Movies, Sábado películas.
País: Espanya
Data d’estrena: 6 de setembre de 2013
Durada: 95 minuts
Idioma original: català i castellà.

Resum: La pel·lícula “Barcelona, nit d’estiu” explica sis històries d’amor que passen durant la nit del 18 d’agost de 2013. En acabar aquella nit, segons el inques, passaria el cometa Rose que no tornaria a repetir-se fins d’aquí diversos segles.

La primera història ens ensenya que és un noi, en Joan (Joan Dausà), que prepara un sopar a casa seva i convida als seus amics. Entre ells, hi ha la Judit (Sara Espígul), la noia de que està enamorat, que ha vingut amb el seu marit en Toni.

La segona és d’un noi adolescent, en Guillem (Francesc Colomer) que s’ha enamorat per primera vegada de la Sara (Miriam Planas), una noia que creu que aquella nit, seria la fi del món. La germanastra d’en guillem l’ajuda a apropar-se a la Sara i li dóna consells per com fer el seu primer petó.

En una altra part de la ciutat, la Roser (Mar del Hoyo), està sortint amb en Ricard, però es troba amb un ex, l’Albert (Marc García Coté) i tot canvia.

La quarta història ens explica que en Carles (Miki Esparbé) i la Laura, s’enteren que seran pares i per accident la germana d’en Carles es troba la prova d’embaràs al lavabo i es troben obligats a comunicar-los la notícia.

La cinquena història va de dos futbolistes homosexuals, en Jordi (Àlex Monner) i en Marc (Luís Fernández). Al Jordi el vol fitxar el Barça però el seu advocat li diu que pel seu bé haurà d’amagar la seva homosexualitat.

Per últim, la història explica l’amistat que tenen l’Oriol i l’Adrià quan una noia se’ls posa entre mig. Al final descobriran què passa entre la Anna (Laura Díaz) i la Chaterine, la noia que posa a prova la seva amistat.



Opinió personal: Aquesta pel·lícula m’ha agradat molt i ha sigut entretinguda de mirar. La pel·lícula és romàntica, divertida i hi ha parts tristes. Li recomano a qui li agradi les pel·lícules romàntiques. 
 
 

Comentaris