dimarts, 8 de novembre de 2016

Marrons grillés


ANA GONZÀLEZ i IONA SERRA

Aquesta setmana els alumnes de 3r que fan francès vam fer una activitat diferent per dinamitzar les classes. Consistia a aprendre el vocabulari de la tardor. Vam pintar en una cartolina el títol “Marrons grillés” amb fulles, castanyes i la castanyera. Després vam agafar un paper de diari i vam fer una paperina per enganxar les castanyes a dins. 
Ens va agradar molt.

Una recepta típica també és el "Marron glacé": castanyes confitades que són, originàriament, una especialitat gastronòmica d'Arpitània(especialment a Lió) i el Piemont (Cuneo). S'elaboren amb un xarop de sucre (almívar) i les tècniques del glacejat. Són un ingredient de moltes postres i també es mengen soles. Resulten a un preu molt elevat.

Cartells eleborats pels alumnes de 3r

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir