Remember when


GEORGIANA AFETELOR I MARINA ILLA

Us recordeu quan érem petits i no teníem cap estrés? Miràvem totes les sèries possibles que emitien a la televisió.
Avui us volem fer recordar tots aquests petits moments de felicitat!

Espies de veritat:
Recordes quan miraves aquesta sèrie? Nosaltres intentàvem imitar-les, i dubto que tu no ho haguessis fet també; quan elles saltaven en paracaigudes d’un helicòpter i et posaves a saltar del sofà o quan lluitaven contra els dolents i intentaves imitar els moviments.

Doraemon
Doraemon defineix bàsicament tota la nostra infància. Segur que algun cop has pensat on aniries si tinguessis una porta màgica com la de Doraemon.

Winx Club
Crec que aquesta sèrie la miràven més les noies, ja que crec que totes fèiem veure que érem una d’elles, i intentàvem convertir-nos en fades que feien màgia.
Los Picapiedra:
Una sèrie de tota la vida, que els nostres pares ja miraven de petits també.


Tom i Jerry:
Els riures i ensurts que ens feia aquesta sèrie. Quan en Tom es donava alguna “patecada” o en Jerry estava a punt de ser atrapat, ens emocionàvem molt.


Pokémon:
Una serie que encara ara és famosa, perquè com ja sabeu hi ha una nova aplicació que es diu “Pokemon Go” que ha estat una de les més descarregades quan va estrenar-se.

Phineas y Ferb:
La sèrie que segueix fent-se i que a nosaltres en il·lusionava cada cop que els dos germans conseguien inventar alguna cosa nova, i la ràbia que ens feia quan la Candance, la seva germana gran, no podia ensenyar-li a la mare.

Comentaris