Anècdotes de l'esquiada


ADRIÀ CASTELLÓ I MARINA ILLA

El passat 10 de gener alguns alumnes de 3r d’ESO vam anar a Llívia a esquiar. I van passar moltes coses, algunes molt divertides! Aquestes són les que us explicarem a continuació en aquest article.
*Començarem amb en Sam i l’Enric dos companys que van perdre un dels seus pals d’esquí mentre estaven pujats al telecadira.

*Una de les habitacions, precisament la d’en Sam, l’Isaac i l’Àlex, van perdre la seva clau per obrir la porta, van haver de demanar la clau “mestre” i casi la perden també.

*També en Sam, sí, un altre cop en Sam, va perdre el seu grup d’esquí i va haver d’anar durant una estona amb un altre grup fins trobar als seus companys.

*Al grup alt també van tenir algunes anècdotes, com que tres persones, concretament en Xevi, la Georgiana i la Marta, van caure seguides en el telearrossegador.

*En un dels grups de debutants, els monitors dels quals eren en “Sisu” i la Laura, els hi va passar alguna cosa semblant a en Sam. Es veu que els monitors no s’havien explicat bé entre ells i tot el grup vam avançar per la pista que no era! I aquí no acaba, sinó que dos dels integrants del grup es van desviar, i acompanyats d’un dels monitors van baixar per una altra pista, que els hi va semblar que era una vermella.

*A la discoteca també van haver-hi d’anècdotes, cap al final de la festa, quan ja l’altra escola que ens acompanyava va marxar, alguns de nosaltres vam animar la Chus a que ens fes l'última cançó amb una de les seves coreografies de zumba.


Nosaltres ja hem comentat algunes de les anècdotes que coneixem. Ara us proposem, als alumnes de 3rESO que heu anat a l’esquiada del curs 2016-2017, que als comentaris ens expliqueu alguna anècdota que no haguem explicat nosaltres. Ho llegirem encantats!

Comentaris

  1. Jo crec que us heu deixat una de molt divertida i és que un matí quan anàvem cap a Masella i ja estàvem a mig matí vam haver de retornar a l'hotel perquè en Jaume Mas s'havia deixat les botes d'esquiar a l'hotel.... Aquest cop no va ser en Sam....

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir