Objectes que ja no utilitzem I

CARLA GOU I DUNA MIELGO

En aquesta entrada parlarem dels objectes que ja hem deixat enrere. Els avenços de la tecnologia fan que tard o d’hora alguns aparells es vagin oblidant i es deixin de fer servir. 

Us deixem alguns exemples:

RADIOCASSET: és un equip portàtil d’àudio estèreo capaç de reproduir música de estacions de ràdio o gravada i amb una relativa potència de so. Funcionava amb una cinta que si es trencava molta gent l’enganxava amb cinta adhesiva. Per rebobinar posaven un bolígraf en un forat de la cinta i es feien voltes.



CÀMERA AMB RODET: és una càmera que té un màxim de fotos per fer, has de canviar el rodet per poder fer-ne més. Si volies veure les fotos, s’havia de portar el rodet en un lloc on els revelen.



TOCADISCS: És un sistema de reproducció de so que té la mateixa utilitat que les ràdios d’avui en dia. És de mida gran i de disseny molt elegant. Actualment s’han tornat a posar de moda. Els CD’s (per dir-ho així) que s’han de col·locar dins el tocadiscs es diuen discs. Els discs són de forma rodona, de mida gran  i de vinil.




MÀQUINA D’ESCRIURE: És un aparell que serveix per escriure d’una manera més ràpida i formal. Un dels principals problemes és la correcció, ja que si t’equivoques no pots tornar enrere i esborrar.

Comentaris