Diferents maneres d'estimar

I think I love you from Xiya Lan on Vimeo.

SARA CARRIÓN

Trobo que el vídeo està molt bé, ja que ensenya tot tipus de gent que estima o “diu estimar”, que poden ser perfectament situacions en les quals ens podem trobar al llarg de la nostra vida, tant bones com dolentes. Ens ensenya que podem trobar de tot i que també hi ha gent interessada, que només s’aproparà a tu fins que aconsegueixi el que vulgui i després desapareixerà. Trobo que està molt bé ja que el missatge que ens dóna és que hem d'utilitzar l’amor per fer el bé, i no el mal.

L’amor surt representat de diferents maneres en el vídeo:
  • Com, per exemple, l’amor de la mare, que es representa quan ella li fa un jersei al nen amb paraules, cosa que s’entén com si la mare el protegís.
  • L’interès, quan un noi crea un castell colorit amb paraules i quan comença a ploure, els colors se’n van amb la pluja.
  • La manipulació, quan un noi construeix unes escales que van “cap al cel” i quan la noia puja fins a dalt, les escales acaben de cop. Representa que quan el noi ha aconseguit el que ha volgut, ha marxat.
  • L’amor platònic o no correspost, quan una noia li porta a un noi un cor i aquest el punxa amb una agulla i fa que exploti.
Conclusió: hem de tenir compte a l’hora de triar amb qui estar ja que mai sabràs si t’estimen de veritat o per interès, però tampoc hem de tenir por a estimar o ser estimats.  

Comentaris