Primer Consell de delegats del curs

NOELIA RAMÍREZ I PAU DÍAZ

El 27 d’octubre per primera vegada els delegats i subdelegats de tot l’ESO de cada classes ens hem reunit a l’aula d’estudis (menjador) .
Membres de l'equip directiu davant tots els delegats i les delegades del centre

En aquest consell escolar hem parlat dels següents temes: 

-La normativa del centre, diu que nomes es pot fer us dels telèfons mòbils o qualsevol aparell electrònic com ara be auriculars, ordinador, mp3... si el professorat ens ho permet. En tot cas podrem fer-ne us a l’hora d’esbarjo

-Hem de mantenir el centre net perquè som una escola verda.

-Hem de procurar arribar a l’aula que ens correspon puntual ja que si arribes tard et posaran un retard i hem de recordar que cinc retards són una falta lleu.

-Hem de procurar no deixar objectes de valor dins de l’aula, ja que ens ho poden robar. L'insitut ens posa a disposició unes taquilles on podem deixar tots els objectes de valor.

-Us recordem que esta prohibidíssim fumar dins del centre.

-També hem parlat sobre el temes de les vages si és correcte faltar si sabem el motiu pel qual es fa.

-Hem comentat el tema de nadal: el 21 de desembre es faran tallers, un concurs de talents i el dia 22 els alumnes ja no aniran classes i els pares hauran de venir a recollir el butlletí de les notes.

-El 6 de novembre començaran unes activitats que es faran a l’hora del pati: futbol, ping pong, basquet i volei que estaran coordinats per en Lluís Feliu. Si algú vol coordinador/ra d’aquests esports nomes cal que li comenti a en Lluís.

-A la pagina web de l’institut teniu a disposició un llibretet a l’apartat d’alumnes on hi apareixen els dies festius i les normatives.
Un altre moment del Consell de Delegats i delegades

Comentaris