Riverdale

RITA NOGUER I AIDA PERPIÑA

TÍTOL→ Rieverdale
ANY→ 2017
GÈNERE→ drama juvenil
DIRECTOR → Robert Aguirre-Sacasa


ACTORS :

KJ Apa (Archie Andrews)
Lili Reinhart (Betty Cooper)
Camila Mendes (Veronica Lodge)
Cole Sprouse (Jughead)
Marisol Nichols (Hermione Lodge)
Madelaine Petsch (Cheryl Blossom)
Ashleigh Muray (Josi McCoy)
Mädchen Amick (Alice Cooper)
Luke Perry (Fred Andrews)
Casey Cott ( Kevin Keller)
Skeet Ulrich (FP Jones)
Mark Consuelos (Hiram Lodge)

RESUM:

Al mateix temps que comença un nou any escolar, la ciutat de Riverdale encara s’està recuperant de la tràgica mort de’n Jason Blossom. Els esdeveniments que han tingut lloc durant l’estiu han fet que l’Archie Andrews s’adoni que vol seguir una carrera musical i no seguir els passos del seu pare. 
Mentrestant, la Betty Cooper està impacient per veure a l’Archie, que ha estat enamorada, desprès d’haver estat fora durant l’estiu, tot i que no està preparada per expressar els seus sentiments. Aleshores una nova estudiant, Veronica Lodge, arriba a Riverdale des de Nova York amb la seva mare, Hermion Lodge.
Cheryl Blossom, la noia més popular de Riverdale, és feliç embolicant les situacions al voltant de l’Archie, la Betty i la Veronica per causar problemes. Però la Cheryl és una noia que guarda molts secrets, especialment sobre la mort del seu germà bessó, Jason Blossom.

OPINIÓ:

Nosaltres us recomanem a tots aquesta sèrie, perquè els protagonistes són adolescents, igual que nosaltres, i moltes persones es podrien sentir identificades amb alguns personatges i amb la seva situació.
A nosaltres, ens ha agradat molt aquesta sèrie, perquè els personatges viuen moltes aventures, hi ha misteris i drames. També hi ha alegria, amor, odi...

ON ES POT VEURE ?

Aquesta sèrie encara no ha arribat al Netflix d'Espanya. Nosaltres la mirem per una pagina web. misterserises.com.


Cartell de la sèrie RIVERDALE


Comentaris