Segons en el premi Dialoga

ISMAEL EL BASLI

L’equip de mediació de l’INS Puig Cargol ha quedat finalista en la 4a edició del concurs DIALOGA. Aquest va anar a l’acte de lliurament de premis que es va realitzar el dia 26 d’octubre a les 19:00h a la universitat ESADE de Barcelona. Van quedar en segona posició.



El concurs estava destinat a tots els alumnes que en el curs 2016-17 es trobessin matriculats a 4º de la ESO o 1º de batxillerat en els col·legis o instituts de Catalunya.
Aquest any 2017 la pregunta base per elaborar els projectes, ha sigut : - Què és el diàleg i quines avantatges pot oferir-nos en la gestió dels nostres conflictes?

L’equip de mediació del centre va voler participar a la modalitat de CENTRE, en la qual hi havia dues possibilitats (assaig curt i treball audiovisual). L’institut va voler presentar-se fent un treball que consistia en elaborar un audiovisual de 2-3 minuts de durada (Extensió màxima), sobre el tema objecte del concurs. El van protagonitzar i realitzar el grup d'alumnes de 4t del curs passat sota la direcció de la Isabel Canora.

El jurat estava compost per experts en temes de Gestió de conflictes del grup de Recerca de la Facultat de Dret d’ESADE, el col·legi de Notaris de Catalunya i dels Departaments d’Ensenyament i de Justícia de Catalunya.
El premi per l’institut guanyador era una beca al 100% per a realitzar el Law Summer Program d’ESADE (curs preuniversitari) en la seva edició 2017-18.

Per motius de dret d’imatge no puc penjar l’audiovisual realitzat per l’equip de mediació.

Ja s’ha confirmat quin serà el tema de la 5º edició (2018) del premi dialoga d’ESADE: serà sobre el bullying (assetjament escolar). En aquest cas, l'equip del nostre institut també ha decidit presentar-s'hi.

Aquí tenim dues imatges del grup el dia del lliurament de premis:


El grup d'alumnes amb l'Elsa, la directora,
i la Isabel la coordinadora del projecte

Comentaris