Fortnite

WASSIM EL MAACH TARIK GATTAR

Data de sortida inicial: 25 de juny de 2017
Tipus de joc: Un jugador, videojoc cooperatiu
Dissenyador: Darren Sugg
Motor: Unreal Engine
Plataformes: Play Station 4, Microsoft Windows, Xbox One, Mac OS
Creadors: Epic Games, People Can Fly


Fornite és un del jocs més jugats a tot el món. Està inspirat en el Playersunknown’s BATTLEGROUND, és més realista que el Fornite pels gràfics però és mes “cartoon” i molt més colorit i per això crida més l’atenció. Els creadors de Fornite és l’empresa de EpicGames.
Aquest joc, el juguen més de 20 milions de persones per dos motius: perquè és gratuït i es pot jugar en Playstation, Xbox i ordinador.

Consisteix que (100 jugadors màxim) estan en un bus volador que sobrepassa el mapa i el jugador s’ha de llençar amb un límit de 30 segons. Si el jugador no es tira en aquells 30 segons el bus et tira automàticament.

Mentre caus treus un paraigües per que el jugador no mori fins que caus en algun sostre d’alguna casa. En aquest moment comences a jugar i busques recursos, com armes, per poder aguantar sent l’últim supervivent i guanyar la partida.

El joc encara no està acabat, esta en accés anticipat i cada setmana li posen coses noves però encara no està acabat així que potser tingui uns quants errors encara.

La nostra opinió és que ens sembla un joc de deu sobre deu per que té molta jugabilitat i també molt dinamisme. És molt addictiu i es molt divertit.

Comentaris

  1. ja l'han actualitzat tens que ficar coses noves

    ResponElimina
    Respostes
    1. People Can Fly no es creador de fortnite, fixeu-vos bè a wikipedia

      Elimina
    2. Fortnite es un videojuego del año 2017 desarrollado por la empresa Epic Games, lanzado como diferentes paquetes de software que presentan diferentes modos de juego, pero que comparten el mismo motor de juego y mecánicas.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir