In a Heartbeat


Comentaris

  1. es un video que fa que pensis en el amor, m'agradat molt perque penso que la gent no te que tindre prejudicis

    ResponElimina
  2. Aquest vídeo és molt bo, explica la sensació que sent el nen, però la por que sent per expressar-ho

    ResponElimina
  3. aquest video es molt bo perque mostra el que molta gent pateix avui en dia

    ResponElimina
  4. Em sembla un vídeo molt emotiu perque li has de fer cas al cor i no al cervell

    ResponElimina
  5. Aquest vídeo és molt bo, perquè expressa molt bé el sentiment que sent el nen, però la por que té d'expressar-ho.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. el video em sembla molt bonic perquè representa el amor, m'agradat molt ja que representa a la gent de avui en dia.

    ResponElimina
  8. Em sembla un vídeo molt bonic i fa que reflexionis

    ResponElimina
  9. en el video s'interpreta el amor, m'agradat molt perquè representa a la gent de avui en dia que els costa expressar els sentiments a les persones que els agrada.

    ResponElimina
  10. Aquest vídeo m'ha semblat genial, expressa de manera entenedora un tema amb molts perjudicis. Cada vegada hi ha més gent que es sent com el protagonista, i en el vídeo es pot observar que no són persones boges, simplement tenen una altre manera de pensar.

    ResponElimina
  11. Aquet video ens ha semblat molt emotiu i bonic. A més em sembla una manera molt "bona" d'integrar més en la nostra societat el fet de que ser homosexual no es dolent, ni has de sentir vergonya.

    ResponElimina
  12. El nen pèl-roig, té por a expressar els seus sentiments per el que puguin dir o pensar els altres, per ser diferent.
    jo crec que no és dolent tindre una opinió o manera de mirar l'amor diferent a l'altre gent.

    ResponElimina
  13. M'ha semblat un vídeo que et dóna una bona lliçó de la vida, no tinguis mai por ni vergonya del que et pugui fer més feliç del que ja ets. Cadascú és lliure de tenir els gustos que ell vulgui i no s'ha de tenir por a expressar-se.

    ResponElimina
  14. El video esta molt be, ensenya com en alguns casos alguna gent ha de passar pel que ha de passar per a poguer fer el que el seu cor li demana i si a tots ens normalitzessin aquest tema desde petits, no hi hauria cap conflicte sobre la homosexualitat.

    ResponElimina
  15. El video esta molt bé, cadascú es lliure de tenir els gustos que vulgui.

    ResponElimina
  16. El video em sembla molt bonic i emotiu. També he refleccionat que tothom es lliure per escollir el sexe que vulgui.

    ResponElimina
  17. Aquest vídeo expressa sentiments que un nen intenta amagar per por del que pensin d'ell. El problema és que desde petits ens normalitzen que una parella ha d'estar formada per un noi a una noia, quan realment cadascú estima a qui vol sense importar el que pensin de tú.

    ResponElimina
  18. És un vídeo que mostra els sentiments d'un noi que li atrauen les persones del mateix sexe i no te vergonya en seguir el que li diu el seu cor,un vídeo d'aquests està molt be ja que hi ha molta gent que no diu res per tenir por. M'ha agradat molt.

    ResponElimina
  19. Este video te enseña a reflexionar sobre que ser homosexuales tiene que estar mejor visto por todo el mundo, que no por ser de esa sexualidad te tienen que rebajar como si valieses menos que las otras personas que se consideran "normales".
    La sociedad está muy unificada y tendriamos que cambiar eso, poniendo cada uno su granito de arena.

    ResponElimina
  20. Aquest vídeo m'ha semblat molt interessant,és un tema del qual hi ha diverses opinions, personalment crec que és un tema que es tindria que parlar més sobretot als nens petits, perquè quan siguin més grans no ho trobin raro i els hi sembli normal, i que si els hi passa a ells o algun company/amic no els hi costi expressar-ho, com el noi pèl-roig del video que el seu cervell li deia una cosa, però el seu cor un altre. El final m'ha agradat molt perquè l'altre noi ho enten i el respecte i resulta que ell també està enamorat d'ell

    ResponElimina
  21. Es un video molt bonic, emotiu i interessant. I he refleccionat que tothom es lliure per escollir el sexe que vulguin.

    ResponElimina
  22. Penso que aquest video et fa reflexionar i pensar en com et sentiries tu si estguesis en aquesta situació.

    ResponElimina
  23. Es un vídeo molt interessant ja que espot veure que les persones no accepten la homosexualitat, però no els importa als nois enamorats

    ResponElimina
  24. És un vídeo molt emotiu i fa reflexionar sobre les desigualtats socials entre els gais i els heterosexuals i que si nosaltres ens trobéssim en aquella situació estariem igual.

    ResponElimina
  25. És un curtmetratge que expressa de forma molt encertada els sentiments de de nois i noies que tenen por d'expressar el que senten i que són jutjats per els seus gustos.

    ResponElimina
  26. Doncs jo crec que es un video molt interessant, ja que presenta l'amor que senten algunes persones cap a sexes iguals, pero que la gent ho veu malament, pero cadascú es lliure i te els seus gustos

    ResponElimina
  27. Nosaltres pensem que aquest video et fa pensar en que l'amor et pots enamorar de qualsevol persona sigui noi o noia.

    ResponElimina
  28. M'ha semblat un vídeo molt reflectiu sobre la orientació sexual.A pesar de que el noi del cabell castany es senti observat i criticat ell es guia pel seu cor

    ResponElimina
  29. aquest video fa que reflexioni la gent que l'amor no te res que veure amb el sexe crec que ho han posat per fer veure a la gent que creu que no es normal o els que insulten inadecuadament per la seva orentació sexual deixin de fer-ho i pensar abans de fer o dir alguna cosa. Crec que la gent tindria que parlar aquests temes amb el nens desde que son petits i fer-ho normal.

    ResponElimina
  30. Molt bon vídeo, molt bona reflexió. Tracta un tema del que s'hauria de parlar i normalitzar més, ja que encara hi ha gent que no ho té ben vist.

    ResponElimina
  31. Aquest video m'agradat molt perqué et fa refexionar. Avui en dia la gent pensa malament dels homosexuals, tot i que aixó es lo mes normal del món.

    ResponElimina
  32. Pienso que en el amor no debiera haber etiquetas, es un sentimiento tan hermoso que muchas veces se reprime por tabús, (Todo aquello que está prohibido hacer o decir,ya sea por convenciones religiosas,psicológicas o sociales)... Y creo que asi como algunos no nos critican por gustarnos diferente sexo que no sea el tuyo, Creo que los que le gusta el mismo sexo no deberian de ser CRITICADOS tampoco.

    ResponElimina
  33. Salem Tchouiko 16 de febrer de 2018 a les 10:48
    M'ha agradat el vídeo perquè t'ensenya que pots estar enamorat de qualsevol persona i no importa com siguis. Me encantaria que la gent no es fixés en com ets (físic, raça, sexe) si no en qui ets.

    ResponElimina
  34. Encuentro que la palabra homosexual no es una palabra despectiva i este video nos ayuda a entender lo que es un homosexual,El caso es que el video me pareze interesante para ayudar a la gente a entender que tipo de persona es un homosexual,entender como se sienten.

    ResponElimina
  35. Ami el cortometraje me ha gustado, porque aprendas que hay agente que es diferente. Lo más importante es lo que pienses tu mismo no lo que piensen los otros

    ResponElimina
  36. Me ha gustado el cortometraje.Me ha sorprendido cuando el niño se le sale el corazón y después se le rompe y luego arreglan el corazón y eso a mi me ha sorprendido mucho lo del corazón pero también me ha parecido un poco gracioso

    ResponElimina
  37. Yo pienso que este cortometraje explica como los homosexuales les cuesta admitir en público . En una parte del video se ve como los compañeros miran a los dos chicos en ese momento se ve la presión que emite esta sociedad

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir