La font dels desitjos

MARINA PÉREZ I JANINA ALEMANY

The Wishgranter from TeamChalkdust on Vimeo.

Aquest vídeo, de personatges animats, explica una història sobre un noi i una noia que van a una font de desitjos, els dos són solitaris i busquen l'amor, demanen un desig, tirant una moneda dins, la moneda va a parar a la casa d'un ogre dels desitjos, que és el personatge encarregat de complir amb els desitjos de tothom, aquest ogre també està sol i no creu en l'amor. Quan els dos nois tiren les monedes es queden aturades en les canonades i els personatges s'entristeixen i marxen, llavors l'ogre decideix actuar, agafant una caixa d'emergència per fer que els desitjos es compleixin. Mentre això passa, hi ha un altre personatge que se li compleix un desig constantment, que era, tenir diners, i veu l'ogre trist per no haver aconseguit ajuntar el noi i la noia, i decideix donar-li una moneda. Finalment tira la moneda que li han donat a la font dels desitjos i aconsegueix que les monedes arribin al seu destí, i es compleix el desig, ajuntant el noi i la noia.

Ens ha agradat ja que mostra com encara que no t’agradi alguna cosa pots ajudar que els altres compleixin el seu desig, l’ogre fa tot el possible perquè els desitjos es compleixin, sentint-se bé amb ell mateix.


Opinions:

M'ha agradat molt el vídeo de la font dels desitjos. El follet que treballa a la font, fa tot el possible perquè es compleixin tots els desitjos, però sobretot el que està relacionat amb l'amor (Salem Tchouiko)


Comentaris