Sortida als aiguamolls de l'Empordà

JOSÉ LUÍS I ARNAU MORENO

El passat 18 de maig, els alumnes de 3r vam fer una sortida als Parc Natural dels aiguamolls de l’Empordà, amb l’Albert Bach, en Xavier Sunyer, la Susana Pedrosa i la Mar Baena. Aquesta sortida formava part del crèdit de síntesi d’aquest any.

Vam desplaçar-nos des de l’institut fins als aiguamolls en autobús. Feia un dia genial. En arribar, en Xavier, el nostre professor de biologia, ens va donar una petita explicació de què eren els aiguamolls i què hi trobaríem allà, juntament amb una fitxa de la fauna i flora del parc. Aviat vam començar el recorregut, on vam poder veure tot tipus d’animals com vaques, cigonyes, peixos… també vam poder gaudir de la diversitat de vegetació que hi havia.

Cap a tres quarts de dotze ens vam reunir amb les classes C i D, per poder esmorzar a un lloc tranquil i tenir una estona d’esbarjo. Després vam pujar a sitja que ens oferia unes vistes precioses de tota la plana. Al finalitzar la ruta vam veure molts de cavalls, adaptats a aquest ecosistema (humit), i també vam observar alguns flamencs.

Per acabar vam pujar al autobús i vam tornar cap a l’institut, on vam arribar a l’hora justa per sortir.

Vista des de dalt d'una sitja


Vista dels aiguamolls des de la cabana

Comentaris