Organitzadors de l’acte de Sant Jordi

YAIZA GRASSOT I LAURA NICOLÀS

L’acte de sant Jordi que van fer a la sala polivalent de l’institut, es va poder fer gràcies a tres professors que són: en Jaume Mas, professor de música, la Malen Blavia, professora d’anglès i l’Anna Fuentes, professora de llengua.


L’Anna Fuentes es va ocupar de coordinar tot l’acte i totes les actuacions. També d’escriure el guió que els presentadors seguien per presentar les actuacions i donar els premis literaris. Va dirigir tot l’acte i la veritat és que va estar molt bé.

La Malen Blavia va organitzar un teatre amb els alumnes de 1r d’ESO, el va escriure, dirigir i va posar la música. L’obra es deia “Three love interludes”. També va organitzar un recital poètico-musical en què uns alumnes de 1r de ESO de diferents llocs recitaven poemes en el seu idioma.

En Jaume Mas es va ocupar de fer el conjunt instrumental amb els alumnes de 2n d’ESO. Tocaven tres cançons: la primera, Scargorough fair, i la segona, La Bamba, les van tocar amb xilòfons, metal·lòfons, carillons, flautes,... La tercera la van tocar tots junts amb la flauta, Love me like you do. També va ocupar-se del so: les músiques, els vídeos, les diapositives que passaven,...


L’Ainhoa Chaves, l’Emilio del Riego i en Guillem Campmajor, alumnes de 1r de BAT, es van ocupar de la presentació de les actuacions i de presentar els guanyadors dels premis literaris.
D'esquerra a dreta veiem: Ainhoa Chaves, Guillem Campmajor, Anna Fuentes, Malen Blavia, Jaume Mas i Emilio del Riego


Donem les gràcies a totes aquestes persones per haver organitzat aquest acte i també donem les gràcies a les persones que han participat perquè no hagués estat possible sense elles. Esperem que continuï aquesta tradició molts anys més.

Comentaris