Resultat del derbi local

JAVIER MORALES, EUGENI TRISIN

Aquest dissabte 26/05/18 es va disputar el derbi de Calonge contra Palamós a les 15:00. Va ser un partit molt interessant i entretingut fins a l'últim minut.
El resultat del partit va ser 3-3, el Palamós necesitava guanyar aquest partit perquè els sigui més fàcil guanyar La Lliga. Per altra banda el Calonge ja no els era tan important aquest partit perquè no es jugaven res.
El partit va començar molt calent, a més que feia molta calor, els jugadors jugaven molt intensament. El primer gol es va veure només als 20 minuts, fet per l’Eric Depoorter, un gol impressionant, ficant-la per l’únic lloc on no arribava el porter calongí. Abans d’acabar el descans el Calonge es va ficar al partit amb un gol anotat per l’Alan Ruíz al minut 24: un gol regalat pel porter ja que estava al terra després de fer una parada, se li escapa la pilota i l’Alan casualment passava per allà.
Cap al final de la segona part el Palamós reacciona amb el tercer gol del partit fet per en Joan Moreno al minut 37.
Ja a la segona part al minut 44 l’Eric Depoorter ens torna a impressionar amb un altre gol, l’1-3, minuts més tard el Calonge responia amb un gol fet per en Jonathan Carballo després d’un magnífic contraatac fent el 2-3. El Palamós estava molt confiat ja que anaven 1-3 però mai et pots relaxar amb el Calonge perquè ells no volien que el Palamós guanyés.
Finalment, al minut 50, la bestia se'n va de un, se'n va de dos i anota un gol per l’esquadra, salvant el partit, la grada estava cridant el seu nom:
Alan Ruíz!!!
Però no acaba aquí. En el minut 85 just quan el Palamós estava contraatacant,  falta a favor del Palamós. Centren la pilota  dins l’àrea i marquen en un fora de joc polèmic; diversos jugadors del Calonge després del partit van afirmar que no era fora de joc. Minuts finals quan el partit estava en el punt més intens, minut 86, el Calonge envia la pilota fora a corner per al Palamós però l’àrbitre pita el final del partit.