Comiat de segon de batxillerat

POL RODRÍGUEZ I DAVID GUIJARRO

El divendres 25 de maig, els alumnes de 2n de Batxillerat van fer l’acte de graduació, per a acomiadar-se de l’institut. Hi van assistir els alumnes, pares, mares, professors, representants de l’AMPA i amics o coneguts dels graduats. 

L’acte es va fer a la sala polivalent a les 7 del vespre. Després els alumnes i els professors van anar a sopar a l’Hostal Marina (Palamós). 

Les presentadores de l’acte van ser la Sònia Lozano i la Lorena Villarroya, també van fer un discurs l’Elsa Anton, la directora del centre, la Quima Salvatella, la presidenta de l’AMPA, Jordi Soler, l’alcalde de Calonge i Sant Antoni. A continuació, van intervenir diferents alumnes representants de totes les modalitats de batxillerat, el Mateu Pomerol del Social, l’Alba Boada i la Miriam Rodríguez de l’humanístic, Pere Ayats i el Marc Piferrer del tecnològic i la Marina Peniza del científic.


Després l’Ashley León va cantar un tema en anglès, a continuació els professors de l’institut van voler acomiadar-se dels seus alumnes dedicant-los unes frases motivadores acompanyades de fotos d’ells i d’elles i es va presentar en forma de vídeo (realitzat per l’Aida Perpinyà i el Dani Moreno de tercer d’ESO) . Algunes eren actuals i d’altres de quan eren petits, com és el cas del Gabi Pérez i el Francesc Fernàndez. Finalment les tutores, la Montse Carré i la Marta Vallejo, van repartir les fotos de l’orla a tots els alumnes i tot seguit van fer una coreografia. 

Per acabar, van gaudir d’un pica pica, gentilesa de l’AMPA, en el menjador. 

Va ser un moment molt especial i bonic per a tothom!

Foto del grup d'alumnes i professors

Comentaris