Article d'opinió: L'aplicació del moment

TANIT PALET, LAURA RUIZ I JÚLIA SOLÉS

Imatge extreta de la pàgina web hipertextual.com
Molta gent ja deu saber del que estem parlant. Netflix és una empresa comercial americana d'entreteniment que proporciona mitjançant una tarifa plana mensual, pel·lícules i sèries de televisió. També és una de les aplicacions més descarregades i populars del món. 

Netflix va sorgir el 1997 a Califòrnia, als Estats Units d'Amèrica i va ser creat per Reed Hastings i Marc Randolph. El nom "Netflix" prové de la composició de dos termes anglesos: el primer, xarxa ("net en anglès) i el segon es correspon a l'evolució del terme "flicker", utilitzat sovint per referir-se al pampallugueig de la projecció que s'apreciava a les sales de cinema abans de l'arribada de l'era digital. 

Nosaltres opinem que Netflix és molt útil, ja que es poden veure pel·lícules i sèries que no surten en cap altre plataforma digital,  però per altra banda, no tothom té accés a aquesta aplicació, perquè és de pagament i necessites tenir accés a internet.

A continuació us recomanem algunes sèries i pel·lícules que ha nosaltres ens han agradat: “La casa de papel”, “Pequeñas mentirosas”, “A todos los chicos de los que me enamoré”, “Dude” i “El paquete”.

Comentaris