La Marató 2018

QUÈ ÉS LA MARATÓ?

MARC HONTANGAS, MARC AGUSTÍ I LAURA RUIZ

La Marató és un acte solidàri que recapta diners per a la investigació de malalties. Els diners els recapten principalment de: La Marató de TV3, el disc de música, etc. Aquest any es recapten per a la investigació del càncer.


A Calonge es fan diversos actes per recaptar diners que són:

  • El diumenge 16 de desembre al Pavelló, de 10h a 18h es fan diverses activitats, entre les que destaquen: risoteràpia, tai-txi, shiatsu, zumba, pilates, ioga, salsa, meditació, sucs verds. El nens tindran un mag i una mestra que explicarà contes. A més, hi haurà un partit de bàsquet que organitza l’Assossiació POTS.  

  • A l’Escola la Sínia es fa el 1r Mercat de Nadal Xocolata, melindros i manualitats. El dia 21 de desembre a les 9 hores i 30 minuts.

  • A les Biblioteques municipals de Calonge i St. Antoni  es regalen llibres que provenen de donacions dels usuaris a canvi d'un donatiu a favor de La Marató. Del 19 de novembre fins al 15 desembre.

  • A l’Escola Pere Rosselló sortejaran 4 paneres de Nadal, ballaran amb una masterclass de salsa i/o bachata i faran un berenar solidari. Avui 14 de desembre a les 16:30.

  • Ja s'ha fet el Campionat de pàdel i tenis al Club Tennis Calonge, el passat 8 de desembre.

AQUEST ANY ES RECAPTA PER A LA INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER

El càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer.

1 de cada 3 dones pateix càncer. Ja sigui per genètica, per mals hàbits o per algun altre problema. El càncer més destacat en les dones és el càncer de mama (amb una supervivència del 90%).

1 de cada 2 homes pateix càncer. El més destacat dels homes és el càncer de pròstata (amb una supervivència del 90%).


Comentaris