40è ANIVERSARI

El passat dissabte 1 de juny es va celebrar el 40è aniversari del nostre centre.
Exalumnes, familiars i antics professors van poder fer una visita a les instal·lacions. Tot seguit vam poder escoltar les vivències i els records d'alguns d'aquests exalumnes i professors, com és el cas de Josep Ramos, un dels alumnes de la primera promoció del Puig Cargol o la Montse Anton i el Manel Vàzquez que van formar part de la primera promoció de l'ESO experimental i actual sistema educatiu. També vam contar amb l'exdirector del centre Lluís Monjas i l'expresident de l'AMPA Josep Avellí. En Xavier Saguer (actual professor i ex secretari del Puig Cargol) va explicar com ha evolucionat el centre en tots aquets anys, també va parlar d'aquests canvis l'actual director dels SSTT de Girona, Martí Fonalleres, així com d'alguns projectes que es volen tirar endavant al centre. La taula rodona va estar dirigida per Pedro Ruíz, exalumne del centre. 




Després de la taula rodona els assistents van poder fer un pica-pica i participar en el mosaic de fotos del hall de l'institut. Acte seguit, vam poder escoltar la Coral Món de Veus de Torroella de Montgrí i la Lorena Vilarroya i la Marina Peniza (exalumnes), que van fer una actuació de veu i ukelele.



Els alumnes de 2n d'ESO van preparar una retrospectiva de fotografies i entrevistes a professors que van ser projectades a la sala polivalent.

Finalment, el DJ i pare d'exalumnes del centre, Pep Garrosset, va animar la tarda amb música al pati mentre els assistents es feien fotos divertides al photocall del 40è aniversari.


Comentaris