AUTOMOBILE BCN'19

Automobile Barcelona
Alex Soriano Pont (3r C)

El passat dissabte 18 de maig vam anar a l’edició del 100 Automobile de 2019, que aquest any compleix cent anys d’història. El saló tenia un horari de 10h del matí a les 20h de la tarda. Va obrir des del dia 9 de maig fins el dia 10 (jornada professional, és a dir periodistes etc.) i del dia 11 fins el dia 19 per a tothom.

En aquesta edició per celebrar el centenari hi van haver més de quaranta-cinc marques, com ara Mercedes-Benz, Maserati, Toyota, etc. També hi va haver un cotxe volador del futur, però que no es vendrà encara. També van col·laborar amb l’emissora de ràdio Flaix FM i, gràcies a aquesta col·laboració van poder fer un espectacle molt especial, que consistia en recórrer tota la història del saló i també de Barcelona i del món. Aquest espectacle explicava coses com que Carl Benz el fundador de Mercedes Benz va crear el primer cotxe híbrid del món i que l’empresa Volvo va crear el primer cinturó de tres punts.

En aquesta edició es van omplir gairebé tots els pavellons del parc de Montjuïc, que podeu veureu a continuació: 


En aquesta edició també hi havia una exposició de cotxes clàssics com ara un Ferrari Testarossa - 1987 o un Rolls Royce Silver Ghost - 1923. A més a més, hi havia l’exposició dels cartells de presentació de totes les edicions del saló.

També les marques van portar tota la gamma de cotxes, com ara el Mercedes classe G amg amb 585 cv de força i un motor V8, el nou BMW X7 amb 265cv fins a 400 cv, el Lexus Lc 500h ‘matte prototype’ amb llantes de 21 polzades i un color taronja mate i el Maserati levante trofeo amb el millor motor de Ferrari.

Justament, jo vaig tenir la sort de poder entrevistar al meu veí, que treballa a l’espectacular botiga de cotxes de la marca Maserati.

Resumint, aquesta edició va ser espectacular!!

Comentaris