GRADUACIÓ BATXILLERAT

SET MILIONS SET CENTS SETANTA-SIS MIL SEGONS


El passat divendres 24 de maig l’alumnat de segon de batxillerat va celebrar l’acte de graduació a la sala polivalent de l’institut. Immersos en un càlid ambient festiu, els presentadors de l’acte, l’Ainhoa Chaves, en Raúl Díaz i la Marta Pérez, van celebrar, amb molt d’humor, els dos anys d’aquesta etapa que tot just clouen; dos anys que es tradueixen en set milions set cents setanta-sis mil segons plegats, sentint que «el batxillerat no és cinquè d’ESO», «hauríeu d’anar enllestint el treball de recerca» o, segurament el més temut de tot: «s’apropa la selectivitat».

Ben engalanats, els nois amb corbata i, les noies, de mitjana, havent crescut deu centímetres més, van decidir-se a jugar un Kahoot elaborat pel professorat del centre i, seguidament, van fer l’entrega de detalls per als professors i professores que els han acompanyat durant aquest període. 


Per finalitzar, tots els alumnes sobre l’escenari van ballar una petita coreografia i, en acabar, van passar a fer-se les fotografies al photocall.





Després del refrigeri a càrrec de l’AMPA, una mica humit a causa de la pluja, alguns professors van acompanyar els alumnes en un tendre sopar a Platja d’Aro. Després de les postres, els alumnes van ser obsequiats amb un ou de xocolata amb sorpresa inclosa, ja que, com bé saben, són molt juganers i els encanten les sorpreses. En acabat, van anar de festa per alguns dels locals tot celebrant, amb molta rauxa, la nova i imminent etapa que se’ls presenta.
 DIANA DARRIBA (2n Batxillerat)

Comentaris