EMERGÈNCIA CLIMÀTICA

EMERGÈNCIA CLIMÀTICA, HEM D’ACTUAR!

Aquesta setmana es faran diferents activitats com a protesta contra el canvi climàtic. Del 23 al 27 de setembre es realitzaran activitats arreu del món. Els alumnes de l’institut Puig Cargol s'adheriran a la vaga d'aquest 27 de setembre. 
D'altra banda, els alumnes de 1r d'ESO, han fet pancartes amb missatges de protesta.





ELOY ROMERO, NIL VIÑALS, CAI RIU (3r ESO D)

COM AFECTA EL CANVI CLIMÀTIC AL MÓN

El problema de l'emergència del canvi climàtic és que ens estem carregant el món, cada vegada que consumim, utilitzant el transport públic, cada vegada que fem foc…
En aquesta imatge es veu un animal menjar-se el plàstic.

Aquí es veu que l’Amazones cremant-se. Hi ha molts animals que es queden sense hàbitat o moren. 

Per culpa del canvi climàtic los polar es queda sense un lloc per viure.

LUIS LEAL, AYA OUAKKI I MARIA BAYÓ (3r ESO D) 

LA FI DEL MÓN TAL I COM LA CONEIXEM
El canvi climàtic pot tenir conseqüències letals per a la majoria d'éssers vius ja que l’extinció d’algunes espècies ja és inevitable, però d'altres encara les podem salvar fins hi tot a la nostra pròpia espècie: l'ésser humà. A aquest ritme acabarem amb nosaltres mateixos i no per una guerra com es temia fa uns anys sinó per l'augment del nivell del mar i per l'efecte hivernacle ja que les temperatures augmentaran fins a dos graus més de mitjana a nivell mundial. De fet, aquest estiu ha sigut el més calorós de la història i això és un desastre que només nosaltres podem evitar, però si no ho solucionem a temps tots morirem asfixiats, ofegats, a causa de desnutrició o per desastres naturals.
JESÚS MIRET, MARTA SEGURA, ROGER SERRA (3r ESO D)


Comentaris