ESQUIADA 2020

La setmana del 14 al 17 de gener els alumnes del INS Puig Cargol vam fer la clàssica setmana de l'esquiada.




LES ESTACIONS D'ESQUÍ

El primer dia vam visitar Les Angles (40 min amb bus des de l’hotel) que està situat al sud de França i hi vam anar 2 dies seguits ja que a Font Romeu no hi havia tanta neu. Consta de 41 pistes, 3 son verdes, 9 blaves, 16 vermelles i dues negres. Té 14 telearrastres, 4 telecadires i 1 telecabina. El tercer dia vam anar a la Masella (25 min amb bus des de l’hotel), que està situada al nord de Girona. Té 72 pistes, 8 verdes, 30 blaves, 25 vermelles i 9 negres. Té 16 remuntadors. L’últim dia vam tornar a Les Angles. Baixar les pistes era molt divertit, tot i que a vegades teníem por, ens ho vam passar molt bé. Ha sigut una experiència inoblidable!



Nil Viñals, Celeste Lozano, Aya Ouakki (3r ESO D)

ACCIDENTS I CAIGUDES

Una noia es va fer un esquinç al genoll. Un noi no es va trencar res però quasi perquè va agafar molta velocitat i va anar a uns 60 Km/h aprox. Textualment va dir: "Voy leñaisimooooooooooooo". A continuació es va estampar contra un canó de neu i va volar uns 5 metres aprox.Per sort, tot va acabar en anècdota.

PROGRÉS DELS ALUMNES

El primer dia com a debutant t’ensenyen a fer "cunya", el segon dia millores la "cunya", el tercer dia t’ensenyen a esquiar en paral·lel i, l’ultim dia practiques la teva tècnica. Una gran part dels principiants van acabar esquiant en paral·lel.
Els que ja sabien esquiar van millorar la seva tècnica.

Manel Alaminos (3r ESO D)


Comentaris