ESTADA A CANTERBURY

El passat mes de febrer els alumnes del Puig Cargol van fer una estada lingüística a Canterbury.

Hem fet un recull de les experiències dels alumnes:

"L'experiència del viatge a Canterbury ha estat molt divertida. Tant la casa com l'escola han estat molt bé. La família era molt amable i ens va tractar molt bé.  La seva cultura és diferent a la nostra, però entre tots en han ajudat a adaptar-nos. Repetiria aquesta experiència sense pensar-m'ho!".

ROGER MIÀS (3r ESO A)

"Mi familia de Canterbury era muy simpàtica conmigo, sobretodo la madre, que era la que nos hacía la comida y nos preparaba nuestro "snack". Aunque no hablábamos mucho con ellos, ya que nos dejaban solos a la hora de cenar, fueron muy buenos con nosotros y se merecen lo mejor del mundo."

CAI RIU (3r ESO D)

"El temps a Canterbury no va ser molt bo ja que va ploure tots els dies excepte un que, per sort, va fer sol. També va fer molt fred i, tot i que sortís el sol, la temperatura no va pujar de 12º."

ELOY ROMERO (3r ESO D)


"La meva experiència a Canterbury ha sigut molt bona: tant la família com la casa eren molt acollidores i el menjar deliciós! A la casa parlàvem sobre els nostres gustos i d'on veníem, es van portar molt bé amb nosaltres."

ROGER CANTERO (3r ESO B)

"Una part molt sorprenent han sigut les activitats que vam fer a l'escola de Canterbury. Totes les activitats ens ajudaven a conèixer millor el lloc d'una manera divertida. Les proves estaven dirigides per professors d'allà. Algunes de les proves eren: fer una "selfie-challenge" a llocs emblemàtics de la ciutat; fer preguntes a la gent sobre la ciutat; o, fins i tot, fer una entrevista a algun ciutadà. Finalment, entre tots havíem de crear un "quiz" i qui encertava més preguntes guanyava. En general aquestes activitats van agradar molt!."

AINARA PÉREZ (3r ESO B) 


"La verdad es que me lo pasé muy bien. La familia era adorable, una pareja mayor que nos hacía cosas muy buenas para comer. Sinceramente, volvería el año que viene."

RUBÉN SÁNCHEZ (3r ESO A)


Comentaris