Dia de la dona: 8M

 

 

Aquest anunci, en la meva opinió, presenta una imatge sexista que segueix el rol de gènere tradicional de la dona netejant i encarregant-se de les tasques de la llar .

El que més em crida l’atenció d’aquest anunci és la imatge de la dona netejant amb una cara que no és precisament de felicitat i l'eslògan que posa “La pareja ideal. Mopa + Balde escurridor”.

 

Crec que per un resultat més efectiu i no tant sexista es podria canviar la imatge per una parella d’un home i una dona, ja que l’eslògan parla de parelles, feliços mentre els dos estan netejant junts amb el producte de l’anunci. Crec que aquest canvi seria més efectiu perquè, al incloure a un home en l’anunci no només atraurà a les dones a comprar el producte sinó que ara també incitaria als homes ja que en pocs anuncis de productes de neteja se'ns presenten imatges de l’home netejant la casa i, al canviar-li l’expressió de la cara dels personatges a una expressió alegre donaria a entendre que aquest producte facilita la neteja i, per tant, estan feliços. 



 

Nicole Bianchi, 3r B

 










Comentaris