Dimecres 14 de març- Aiguamolls

 Quan vam arribar al lloc vam fer un petit descans de 30 minuts per poder esmorzar, i preparar-nos per començar aquesta aventura. 

Llavors ens vam separar per classes i cada grup va anar amb un guia. Abans de començar ens van explicar una mica el recorregut que faríem i ens van donar uns prismàtics per poder observar millor totes les aus, amfibis, animals, etc. 

Primer de tot, ens van explicar la història de com eren els aiguamolls fa uns anys, com van aconseguir protegir la zona on es volia construir-hi, i  tota la fauna i flora d’aquest territori.

En el primer mirador en el que vam anar, vam poder observar amb els prismàtics diferents espècies d’animals i ocells. Com per exemple: cigonyes, cignes, daines, flamencs, entre altres. 

Vam seguir caminant i mentrestant, anàvem fent parades on la guia ens anava explicant les espècies d’arbres, plantes i ocells que estàvem veient. 

Al arribar al segon mirador gràcies als binocles vam poder observar altres espècies d’ocells, com flamencs, fotjes, esplugabous, etc, a més de tortugues, i dos altres daines.

Arribant al final de la ruta vam trobar-nos un gran camp inundat amb uns quants cavalls de la Camargue. També vam pujar on antigament hi havien unes sitges d’arròs. Actualment és un mirador, i vam poder observar tot el paisatge dels aiguamolls a una gran altura.

I aquí ja vam arribar al final de la ruta i vam tornar cap l’institut. 


3r C



  

Comentaris