CULTURA A CALONGE

 

BIBLIOTECA DE CALONGE







No sé si alguna vegada heu estat a la biblioteca de Calonge però és un lloc replet de llibres i           d´ històries mai explicades, acompanyeu-nos en aquest petit viatge.


A la biblioteca, com ja sabeu, es poden agafar llibres amb préstec, és a dir, esculls el llibre de la temàtica que prefereixis. Hi ha un munt de varietats que et poden agradar com: fantasia, amor, aventures, misteri, terror etc. Aquests llibres te'ls pots emportar a casa durant un mes i després l’has de tornar. En el cas de que el teu llibre no estigui disponible pots demanar-lo a la bibliotecària i et dirà si el llibre que vols està disponible en una altre biblioteca.

La biblioteca no només és per llegir, sinó que també disposem de taules que poden ocupar amb un avís previ per fer els teus deures, treballs, redaccions…, en un lloc silenciós i idoni per als teus estudis.


En el cas de que necessitis fer un treball amb l´ ordinador o passar una bona estona davant d’una pantalla, amb el carnet de la biblioteca pots ocupar un dels seus ordinadors i utilitzar-los.

I això no és tot, també si no tens impressora a casa teva pots imprimir en blanc i negre per 10 cèntims i en color per 50.


En conclusió, la biblioteca és un lloc tranquil i còmode per passar l’estona en un ambient de pau, sense dubte, és un lloc molt recomanable per a tothom.


Aquí teniu el link de la biblioteca per si voleu més informació:


https://www.bibgirona.cat/biblioteca/calonge


Kaoutar Charafi

          Clàudia Alberti


                                                            CINEMA PALAMÓS





A Palamós Hi tenim un dels millors cinemes per anar acompanyat o tot sol. Ja que de dos cinemes que tenia el nostre estimat poble, per sort, encara hi queda un.


Si vols passar una estona divertida, romàntica o aterradora ves al cinema de Palamós i sent tot tipus d’emocions amb una gran varietat de pel·lícules.


Per si us interessa passar una bona estona entreu aquí per veure la cartellera.

https://www.cinemesarinco.com/


Adreça: Av. Onze de Setembre, 35, 17230 Palamós, Girona




Marc Càmara                                   
Aya Boudouh                                   



TEATRE FONTOVA CALONGE 








Aquest és el teatre Fontova que està situat a Calonge.

Normalment és el lloc on es fan els teatres, les festes (Halloween, Carnaval, la xocolatada…), espectacles…

Ja fa uns anys que no hi han espectacles ni celebracions per el tema del COVID 19, però, poc a poc, estan tornant a fer activitats com abans.

A més a més de celebracions de tot tipus, també es fa servir l’espai per poder realitzar alguns extraescolars, com circ o activitats per adults. També concerts, per part de l’escola de música.

Aquí podreu trobar tot el que es fa a Calonge i més informació:

https://www.calonge.cat/

Iris Galceran, Gina Minguella i Ana Maria Lopez



Comentaris