DIA DE LA PAU

DIA  DE  LA  PAU

Ahir es va celebrar el dia de la Pau a l’institut Puig Cargol. Enguany vam posar la mirada a l’Afganistan i concretament vers la situació de les dones. Es va mirar la pel·lícula Osama i a partir d'aquí vam reflexionar i intercanviar opinions.


La pel·lícula va sobre una dona que es fa passar per home per poder treballar i aportar diners a casa però l'obliguen anar a l'exèrcit, però a ella la castiguen i descobreixen que és una noia i li fan un judici. En lloc de castigar-la l'obliguen a casar-se amb un vell pedòfil i se l'emporten a casa del vell perquè es quedi tancada amb totes les seves dones per sempre obligant-la a tenir fills.


Opinió Andrea: La meva opinió sobre aquesta peli és que no m'ha agradat, pel fet que s’hauria d’explicar millor i penso que el final acaba molt en sec però la peli hauria sigut bona. A més a més està basada en fets reals.


Opinió Albert: Jo crec que aquesta pel·lícula és molt dolenta ja que hi ha mil maneres d’expressar el que senten les dones a l’Afganistan i la representen de la pitjor forma, per millorar-la podrien haver fet que la armada Estadounidense lluités contra els talibans i ajudant a les dones o que la nena intentés salvar-se cosa que no fa tot i que tenia moltes oportunitats per salvar-se.









Comentaris