PARLEM EN CATALÀ?

PARELLES LINGÜÍSTIQUES

A l’Institut Puig Cargol han tornat les Parelles Lingüístiques, una activitat pensada per ajudar a les persones que venen d’altres països i no parlen el català. La inauguració es va fer el dimarts 19 de gener a les 12:00 h, enguany, a l’espai de l’hort en lloc de la biblioteca per motius de seguretat. A l'acte hi havien d'assistir 21 aprenents i 35 voluntaris, però van ser alguns menys perquè alguns d'ells estaven confinats o malalts, així que finalment van assistir-hi 36 alumnes.

Van venir de suport a la iniciativa i van dir unes paraules: Mar Escamilla (Assessora LIC), Susagna Mallol (representant del Consorci per a la Normalització Lingüística i responsable de l'Aula de Català de l'Ajuntament de Calonge), Elsa Antón (directora del centre), Gemma Carreño (professora i tutora de l'Aula d'Acollida), Ignasi Corney (professor de l'Aula d'Acollida) i Anna Fuentes (Coordinadora lingüística).

L’acte va durar aproximadament 45 min i es van anunciar les parelles o grups de tres que s’havien format i que durant 11 sessions consecutives faran conversa en llengua catalana, seguint unes pautes facilitades per les professores, les encarregades de l’activitat. Les 11 sessions es portaran a terme a les hores del pati i sempre els dimarts.

L’inici de les trobades lingüístiques va ser el dia 25 de gener i finalitzaran el 29 de març. El 5 d’abril està previst fer la cloenda de l’activitat per a felicitar a tots i totes les participants.

      


Farah Bouznakari
Àlex Jaime
3rB

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir